Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Извештај са Седнице Oпштинског већа

 Sednica opštinskog većaСедница Општинског већа општине Жагубица, јубиларна 100 – та по реду, одржана је у среду, 16. маја 2018. године.

Дневни ред садржао је више од 40 тачака, које су разматрали већници. Теме су биле:

Захтев Предшколске установе "Полетарац" Жагубица за сагласност и утврђивање броја деце за 2018/2019 годину, Захтев Удружења пчелара „Врело Млаве„ Жагубица за финансијску помоћ, Молба Опште болнице Пожаревац за донацију, Захтев Удружења власника шума за доделу канцеларије, Захтев Планинарског клуба "Браничево" за финансијску помоћ, Захтев Савеза слепих Србије за финансијсирање у 2018. години, Захтев предузећа "Дарком" ДОО Жагубица за суфинансирање деактивације громобрана, Предлог Одлуке о уступању објекта у катастарској општини Осаница на привремено коришћење компанији „ФЦЦ ЕКО“ д.о.о. Београд, Информација о припремљености система одбране од града за 2018. годину, Захтев Републичког хидрометеоролошког Завода за набавку противградних ракета, Захтев Регионалног центра Министарства одбране за санацију крова зграде суда, Захтев Савеза слепих Србије за финансијсирање у 2018. години, Захтев друштва за борбу против шећерне болести „ Плави круг“ Жагубица за финансијску помоћ и остала текућа значајна питања.

На Дневном реду били су и захтеви суграђана за финансијску помоћ које ће, према одлуци чланова већа, разматрати надлежне институције и установе у општини.

Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji