Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Реализација Пројекта „Матура 2018“

 Realizacija projekta MATURAПоводом завршетка школске године Министартсво унутрашњих послова и Министарство просвете науке и технолошког развоја, отпочела су на територији целе Србије са реализацијом пројекта „Матура 2018“, са циљем повећања безбедносне културе ученика завршних разреда средњих школа и општег стања бедбедности током прослава.

У Жагубици је едукативна презентација одржана ученицима Техничке школе, како би се упознали са начином понашања и тако избегли неугодне ситуације које би могле да угрозе њихову општу безбедност у дане прослава краја школе и матура.

Говорило се о превенцији саобраћајних прекршаја и незгода,употреби алкохола и опијата и сличним темама које су по, речима предавача, у великој мери доступне садашњим младим генерацијама.

Душан Милосављевић, директор школе, захвалио је на сарадњи и истакао да је презентација корисна и да, сходно дугогодишњем искуству, сматра да истаима велики утицај на ђаке завршних разреда.

На штетност конзумирања алкохола и дрога, ремећење јавног реда и мира и стриктно придржавање саобраћајних прописа како би сачували своју ибезбедност својих другова,матурантима Техничке школе у Жагубици указали су припадници Полицијске станице Жагубица, Дејан Цветковић,помоћник начелника на пословима Јавног реда и мира и Србислав Туфонић, помоћник начелникаи виши полицијски инспектор пословне безбедности и саобраћаја.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji