Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Реализација Пројекта „Матура 2018“

 Realizacija projekta MATURAПоводом завршетка школске године Министартсво унутрашњих послова и Министарство просвете науке и технолошког развоја, отпочела су на територији целе Србије са реализацијом пројекта „Матура 2018“, са циљем повећања безбедносне културе ученика завршних разреда средњих школа и општег стања бедбедности током прослава.

У Жагубици је едукативна презентација одржана ученицима Техничке школе, како би се упознали са начином понашања и тако избегли неугодне ситуације које би могле да угрозе њихову општу безбедност у дане прослава краја школе и матура.

Говорило се о превенцији саобраћајних прекршаја и незгода,употреби алкохола и опијата и сличним темама које су по, речима предавача, у великој мери доступне садашњим младим генерацијама.

Душан Милосављевић, директор школе, захвалио је на сарадњи и истакао да је презентација корисна и да, сходно дугогодишњем искуству, сматра да истаима велики утицај на ђаке завршних разреда.

На штетност конзумирања алкохола и дрога, ремећење јавног реда и мира и стриктно придржавање саобраћајних прописа како би сачували своју ибезбедност својих другова,матурантима Техничке школе у Жагубици указали су припадници Полицијске станице Жагубица, Дејан Цветковић,помоћник начелника на пословима Јавног реда и мира и Србислав Туфонић, помоћник начелникаи виши полицијски инспектор пословне безбедности и саобраћаја.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji