Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

VIII Седница Скупштине општине Жагубица по хитном поступку

 VIII sednica SO Žagubica po hitnom postupkuОсма седница Скупштине општине Жагубица сазвана по Хитном поступку, одржана је 14. маја. Седницом је председавао Миле Перић, заменик председника Скупштине.

Дневни ред садржао је три тачке и две подтачке, које су одборници једногласно усвојили, а које су образложене од стране председавајућег седницом:

"Данас смо на седници именовали директора Туристичке организације опшине Жагубица, Владана Лазића и директора Завичајног Музеја Хомоља Сашу Илића, којима мандат вршиоца дужности истиче 22. маја. Пре завршетка Конкурса за именовање директора поменуте две установе, чланови Управних одбора дали су своја мишљења и предлоге о кандидатима. Користим прилику да им честитам и пожелим успеха у раду и обављању свакодневних активности.Такође је веома важно било да Скупштина општине Жагубица до 15. маја 2018. да подршку реализацији вишедеценијског пројекта значајног за привреду, опстанак и развој општине Жагубица, а ради се о изградњи тзв. Коридора 10, односно изградњи мултимодалног коридора Исток, или Црноморског Коридора. Ова тачка дневног реда такође је усвојена једногласно", истакао је Миле Перић, заменик председника Скупштине општине Жагубица.  

О темама које су биле предмет заседања одлучивало је 19 одборника, а осму седницу Скупштине општине Жагубица, сазвану по Хитном поступку, обележио је концизан рад.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji