Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Друга Међународна конференција “Слика жена у медијима”

 Druga Medjunarodna konferencija Slika zena u medijimaДруга Међународна конференција “Слика жена у медијима” са темом утицај медија на систем вредности који опредељује улогу жена у друштву, одржана је у Београду у организацији Клуба Првих жена Србије.

Конференција је садржала три панела: жене у свету бизниса, успешна жена у науци, политици, уметности и спорту и трећи панел са текућим питања.

Скуп је отворила Дијана Глигоријевић, председница Удружења „ Клуб Првих жена“ а обратила се такође и Љиљана Лончар, саветница за родну равноправност потпредседнице Владе Србије Зоране Михајловић. О женама које су изузетно успешне у свим сферама живота говорила је и Марија Обрадовић, народна посланица и подпредседник Српске Напредне странке.

Конференцији су присуствовале чланице Удружења “Миленијумска жена“ из Свилајнца са председницом Маријом Стевановић, жене из Новог Сада, Чланице Удружења “Бизнис на Штиклама”, жене из Општине Жагубица и председница Скупштине општине Оливера Пауљескић са сарадницама, а скуп је подржао и својим присуством увеличао Сафет Павловић, председник општине Жагубица.

Умрежавање жена које ће повезивати жене из разних делова Србије разних образовних профила, управо је и циљ одржавања Међународне конференције “Слика жена у медијима”, које организује Удружење „Клуб Првих жена“, а које ће у сваком погледу подржати и жене из општине Жагубица као и локално руководство са председником општине Сафетом Павловићем на челу.

    

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji