Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Вртић “Полетарц” прославио 32. рођендан

 32 rodjendan Vrtica PoletaracЈош једну годишњицу успешног рада и постојања обележила је Предшколска установа „Полетарц“ у Жагубици.

Догађај поводом прославе 32. годишњице постојања вртића, увеличали су бројни гости, представници јавних предузећа и установа, представници ресорних одељења општинске управе, гости из Браничевског и Подунавског округа, директори вртића са којима Предсколска установа има добру сарадњу, као и родитељи деце из матичних одељења установе, тако и подручних група вртића.

Публици се пригодним говором обратио и помоћник председника општине Душан Милосављевић, истичући посебно да ће се капацитети установе „Полетарц“,у складу са могућностима, проширити, како би сви малишани који испуњавају услове, могли да користе услуге вртића.

У културно – забавном програму деца су, уз помоћ васпитача, приказала део наученог. Различите кореографије, праћене разноликим костимима, обиловале су у готово двосатном програму, а громки аплаузи публике потврдили су да је приредба протекла веома успешно .

Прослава 32. годишње постојања и рада „Полетарца“,а уједно изавршна приредба поводом испраћаја још једне генерације предшколаца, завршена је песмом „Довиђења драги васпитачи“.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji