Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Вртић “Полетарц” прославио 32. рођендан

 32 rodjendan Vrtica PoletaracЈош једну годишњицу успешног рада и постојања обележила је Предшколска установа „Полетарц“ у Жагубици.

Догађај поводом прославе 32. годишњице постојања вртића, увеличали су бројни гости, представници јавних предузећа и установа, представници ресорних одељења општинске управе, гости из Браничевског и Подунавског округа, директори вртића са којима Предсколска установа има добру сарадњу, као и родитељи деце из матичних одељења установе, тако и подручних група вртића.

Публици се пригодним говором обратио и помоћник председника општине Душан Милосављевић, истичући посебно да ће се капацитети установе „Полетарц“,у складу са могућностима, проширити, како би сви малишани који испуњавају услове, могли да користе услуге вртића.

У културно – забавном програму деца су, уз помоћ васпитача, приказала део наученог. Различите кореографије, праћене разноликим костимима, обиловале су у готово двосатном програму, а громки аплаузи публике потврдили су да је приредба протекла веома успешно .

Прослава 32. годишње постојања и рада „Полетарца“,а уједно изавршна приредба поводом испраћаја још једне генерације предшколаца, завршена је песмом „Довиђења драги васпитачи“.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji