Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

О.Ш. „Јован Шербановић“ у Крепољину прославила 168. рођендан

 Škola u Krepoljinu obeležila 168 godinaУ среду, 09. маја, Основна школа „ Јован Шербановић“ Крепољин, прославила је рођендан.

Свечаном Академијом започета је церемонија прославе, а програм су припремили ученици истоимене школе. Бројни гости увеличали су скуп, а директор школе Горан Милинковић, изразио је велико задовољство што су основци крепољинске школе заједно са својим наставницима и деца из Предшколске установе „Полетарац“ са васпитачима, успела да анимирају публику и приуште им леп ужитак.  

Милинковић је, након свечане Академије, такође истакао да се особље школе и ученици, заједно са родитељима, који им свесрдно помажу у организацији бројних активности, труде да се установа осавремени и оствари јасну мисију и визију за будућност. Подршка ученицима и употреба различитих наставних метода и средстава ради побољшања квалитета наставе је најбитнија, а све у складу са слоганом „Школа у ритму дечијег срца“.  

Уважени гости, ученици Основне школе „Браћа Новаков“,издвојеног одељења из Деспотова, општина Бачка Паланка, имали су прилике да присутвују и часовима у школи „Јован Шербановић“ те су се на часу историје упознали са историјатом школе, а такође и са мотивом очувања традиције и културе.

Као пример добре праксе, продубљивања сарадње и добрих односа које школа „Јован Шербановић“ има са осталим школским установама, по завршетку свечане академије одиграна је и пријатељска фудбалска утакмица ученика Основне школе „Браћа Новаков“ из Силбаша и домаћина основаца школе „Јован Шербановић“ из Крепољина.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji