Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Радови на путу "Пек" у Селишту

 radovi na putu PEK u SelištuРадови на уређењу атарских и брдских путевима у општини Жагубица настављају се пуним интензитетом, тако да ће, једну уређену деоницу брдског пута у најскорије време имати и мештани насеља Селиште.

Обилазећи терен, Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, изразио је задовољство виђеним и посебно истакао да сходно предизборним обећањима локално руководство успева да реализује све планирано и да тако удовољи жељи грађана, што је и најважније.

Борис Гочић, повереник Месне заједнице Селиште, истакао је, да се радови изводе на путу „Пек“ на делу од насеља Селиште према тзв. месту „Купинова главица“, на чему је посебно захвалан локалном руководству из разлога што се труде да у оквиру могућности, изађу у сусрет свима који се обрате за помоћ.

Како би поменути брдско – планински пут у атару насеља Селиште, био комплетно уређен, након започетих послова, преостају још и послови на изради пропуста и такође чишћење шибља и грања, на местима где то није одрађено.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji