Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Потписан уговор и ускоро крећу радови на реновирању Дома културе у Лазници

Potpisivanje ugovora sa ministarstvom drzavne upraveПредседник општине ЖагубицаСафет Павловић, потписао је у четвртак, 19. априла, у Палати Србије у Београду, уговор са министром управе и локалне самоуправе Бранком Ружићем, којим ово министарсво, додељује око половине средстава за реконструкцију Дома културе у насељу Лазница, а остатак средстава финансира општина Жагубица.

На конкурс министарства,за фонд од 320 милиона динара, било је пријављено близу 200 пројеката из свих крајева Србије, у вредности већој од две милијарде евра.

Одобрено јеоко четвртине ових пројеката којима ће бити завршени започети или покренути нови пројекти у некој од три области дефинисаних Уредбом о додели средстава из Фонда за локал.

Међулокалним самоуправама које су испуниле све услове конкурса и тиме својим мештанима створиле услове за боље и лакше функционисање и унапређење квалитета услуга, је и општина Жагубица која ће уз помоћ ових средстава покренути пројекат реконструкције Дома културе у највећем насељу у општини.

Према речима министра Бранка Ружића, средства ће бити пренета у наредних недељу дана, а убрзо потом кренуће и радови – како је образложио Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица који је такође присуствовао потписивању овог уговора.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji