Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Мере субвенција за пољопривредне произвођаче

 Mere subvencija za poljoprivredne proizvođačeМинистарство пољопривреде, шумарства и водопривреде у циљу развоја пољопривредне производње и ове године бројним подстицајима стимулише пољопривреднике.

На готово исти начин, у оквиру својих могућности, то чини и локално руководство општине Жагубица које за свако теле отељено у текућој години даје 2000 динара.

Неке од основних државних мера субвенција навела је Милена Марковић, административни сарадник у Канцеларији за пољопривреду општине Жагубица a односе се на подстицаје у биљној производњи, субвенције за ђубриво као и за тов јунади, телади, јаради и свиња.

Према Уредби коју је донело Министарство пољопривреде постоје и промене када су у питању субвенције за квалитетна приплодна грла које се одређују према томе да ли је подручје развијено или неразвијено. За развијена насеља повећан је минимум грла по пољопривредном газдинству, где је за развијена насеља минимум три грла а за неразвијена два грла по домаћинству, тј. пољопривредном газдинству.  

С обзиром да је тема о државним мерама субвенција веома комплексна, Марковић је навела да је најбољи начин да се пољопривредни произвођачи информишу позив броја 643 – 421 или лични одлазак у Канцеларију за пољопривреду општине Жагубица.  

      

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji