Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Школско првенство у каратеу - Смедрево 2018

 Skolsko takmicenje u karateu SomborНа финалном турниру Школског карате првенства Србије одржаном у Смедереву протеклог викенда, учествовало је 330 ученика, каратиста из 207 школа из целе Србије.

Општину Жагубица представљали су такмичари, каратисти из три школе: Јован ШербановићКрепољин,Моша Пијаде Жагубица и Техничка школа Жагубица, са седам такмичара, док је један члан Карате клуба ,,Врело,, представљао и средњу школу Младост из Петровца.

У изузетно јакој конкуренцији против такмичара Карате Федрације Србијезаслужно су освојили изуетан успех.Остварено је неколико пласмана међу првих шест и 1 сребрна медаља коју је у борбамапонела Александра Милутиновић из Жагубице.

Тренер клуба Томислав Јелић, истиче да jе то jедно велико искуство за све такмичаре клуба “Врело” који су се по први пут нашли на једном квалитетном, масовном и беспрекорно организованом турниру где притом нису имали ни један инцидент и приговор.

„Честитам свимашто су на једном заједничком задатку, заједно са мном, успели дадостојанствено и успешно представе своје школе, жагубички карате клуб, као и општину Жагубица у целини.Посебно захваљујем Локалном руководству и управи Kарате клуба ,,Врело,, на свесрдној помоћи у реализацији и пруженој шанси да се каратисти клуба “Врело” нађу на овом импозантном такмичењу“, рекао је тренер клуба свим каратистима и том приликом им пожелео пуно успеха и среће на наредним турнирима и такмичењима. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji