Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Министар Бранко Ружић у посети општини Жагубица

 Ministar Ruzic posetio opstinu ZagubicaМинистар Државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић, посетио је 22. марта општину Жагубица.

Министра је са сарадницима најпре у кабинету дочекало руководство општине Жагубица предвођено председником општинеСафетом Павловићем и председницом Скупштине Оливером Пауљескић, а пријему су поред осталих гостију присуствовали и Душко Нединић, председник општине Петровац на Млави са сарадницима као и Милетић Михајловић, посланик у Народној скупштини.

Након обављених конструктивних разговора са председницима двеју општина, Жагубице и Петровца, са министром Ружићем, председник општине Жагубица Сафет Павловић, уручио је Министру поклоне у знак плодотворне досадашње сарадње и успешнији наставак исте.

Министар Ружић је са сарадницима потом обишао и насеље Лазница и зграду Дома културе у поменутом насељу чија је реконструкција у плану и том приликом изнео своје утиске о посети општини и обећао да ће уложити напоре да се планиране активности на адаптацији зграде Дома културе у Лазници и реализују.

Током разговора, Бранко Ружић, министар Државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије, такође je истакао да је веома значајно да се сви потенцијали у јасним стратегијама које општина Жагубица доноси са председником општине Сафетом Павловићем и његовим тимом, ставе у функцију.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji