Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Фолкорни Ансамбл „Младост“ из Крепољина у Хрватској

 KUD Mladost iz Krepoljina gostovao u Hrvatskoj 2018Фолкорни Ансамбл „Младост“ из Крепољина гостовао је 17. и 18. марта у Републици Хрватској у општини Борово у североисточном делу Вуковарско-сремске Жупаније. Срдачно су дочекани од стране домаћина, чланова  Културно – уметничког друштва “Бранислав Нушић” из истоименог насеља, а повод за гостовање било је учешће на концерту чиме је отворена сезона наступа које приређује домаће Културно -уметничко друштво пет пута у току године.

  

Публици су представљене различите кореографије, како гостију тако и домаћина а неизоставна је била и размена поклона у знак дугогодишње успешне сардање.

Учесници прогама су посетиоцима  приказали најбоље из репертоара, а председници друштава су на послетку исказали и своје импресије.

Миланче Милојковић, председник Ансамбла „Младост“ захвалио је пре свега општини Жагубица на финансијској подршци, као и домаћинима на изузетном гостопримству.

Члановима Ансамбла “Младост” осмех и позитивност на наступу није недостјала, чиме су у потпуности оправдали поверење домаћина, Културно – уметничког друштва „Бранислав Нушић” из Борова, а посебно локалног руководства општине Жагубица које за путовања несебично пружа  материјалну подршку.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji