Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Повећање безбедности на купалиштима

 Ronilacka jedinica Zandarmerije na prijemu kod predsednika opstine ZagubicaПредседник општине Жагубица Сафет Павловић, угодстио је 16. марта припаднике Ронилачке јединице Жандармерије који на територији општине Жагубица већ неколико дана спроводе ронилачку обуку из спелео-роњења.

Наведену обуку су организовали уз подршку и помоћ председника општине Жагубица, господина Сафета Павловића и општине Жагубица која је обезбедила смештај и исхрану за припаднике Ронилачке јединице.

На свечаном пријему председнику општине Жагубица, уважени гости, припадници ронилачке јединице Жандармерије, уручили су и плакету  за неизмеран допринос и подршку у раду. 

Након пријема заједно са председником општине упутили су се у  Основну школи „Моша Пијаде“ како би ученицима оджали презентацију  о повећању Безбедности  на купалиштима са освртом на правила и савете за безбедан боравак на истим.

На поменуту тему  говорио је  Игор Грцић, заменик команданта ронилачке јединице у Жандармерији, који је кроз разговор са децом, указао на најчешће грешке у понашању које могу да доведу до потенцијално опасних ситуација. Ученицима је показана и ронилачка опрема и начин на који се користи, а поједини су имали прилике да је и пробају.

Циљ оваквих презентација првенствено јесте подизање свести ученика о значају поштовања правила на купалишту како би безбедност била максимална.

Након предавања, реч захвалности упутио је и председник општине Жагубица Сафет Павловић.  

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji