Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Подела идентификационих картица пензионерима у општини Жагубица

 Nove kartice za penzionereУ уторак, 13. марта, у кабинету председника општине Жагубица, уручено је 10 „пензионерских картица” – идентификационих картица пензионерима општине Жагубица.

Картице је свечано у присуству заменика председника општине Жагубица Предрага Ивковића, пензионерима уручила директорка Фонда за пензијско и инвалидско осигурање филијале Пожаревац Ивана Весић, а додели је присуствовао и заменик директора Зоран Роксандић.   

Пензионерима се на пријему обратио заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић, истакавши да ће локално руководство, кад год се укаже прилика и могућност, помоћи пензионерима у сваком погледу, док је Ивана Весић, директор Фонда за пензијско и инвалидско осигурање филијале Пожаревац, истакла да ће картице у наредном периоду моћи да поседује сваки пензионер и да је Пензиони фонд ушао у велику акцију производње и дистирбуције пензионерских картица.   

Пензионерске картице Фонда ПИО моћи ће да се лично подигну у филијалама уз личну карту или ће бити достављене на кућну адресу поштом. Намењене су свим пензионерима без обзира коју врсту пензије користе. Циљ је омогућити да сви пензионери у Србији имају могућност да користе погодности картице. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji