Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Богата ловна сезона у општини Жагубица

 Lovacko udruzenje u ZagubiciВећ  десетак година Ловачко удружење „Јован Шербановић“ из општине Жагубица, са више или мање успеха, покушава да развије ловни туризам.

  Како време одмиче, њихов труд доноси и своје плодове, посебно током ове ловне сезоне где су ловци из иностранства имали чак два улова на вука, што је по речима Бранислава Живковића, председника удруужења,  велика сатисфакција и мотив за рад. 

Истичући да је веома тешко бавити се ловним туризмом у средини која је неразвијена и налази се далеко од аутопута и већих туристичких центара, Живковић је самим тим и потврдио чињеницу да је веома напорно да се на једну овакву дестинацију, привуку и клијенти. Посебно им је драго, како истиче, што се ловци из иностранства опредељују за Хомоље, а још драже што на јако неприступачним теренима имају и улов.

Свакако  да иза овако позитивних резултата стоји огроман труд и рад запослених у Ловачком удружењу „Јован Шербановић“, каои велика подршка локалног руководства.  Сезона лова на вука је у току, а у наредноим периоду очекује се долазак ловаца из Мађарске и по први пут из Шведске.

   

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji