Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Успешан наступ Туристичке организације општине Жагубица на 40. Међународном Сајму туризма у Београду

Turisticka organizacija Zagubica na Sajmu turizma u beogradu 2018Јубиларни 40. Међународни Сајам туризма, завршен је у недељу, 25. фебруара у Београду.

Једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону окупила је излагаче из земље и света, а могле су се видети и богате понуде туристичких агенција, савеза и организација, хотела и туристичких центара. Потенцијале и понуду Хомоља представила је традиционално и ове године Туристичка организација општине Жагубица, а штанд је сва четири дана био веома посећен.

Своје импресије изразили су председник Скупштине општине ЖагубицаОливера Пауљескић и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, који су са сарадницима посетили штанд, посебно истичући циљеве самог доласка на Сајам.

Штанд Туристичке организације је поред осталих уважених гостију посетио и председник општине Петровац на Млави Душко Нединић.

Локално руководство општине Жагубица обезбедило је грађанима бесплатан одлазак на Сајам, а анкета, коју је спровела локална телевизија "Хомоље" Жагубица, показала је њихово задовољство.

Директор Туристичке организације општине Жагубица Владан Лазић, захвалио је Ловачком Удружењу „Јован Шербановић“ из Жагубице и гостима - ловцима из Словачке и из Скандинавских земања, Техничкој школи Жагубица, Удружењу жена „Етно даме” и локалном руководству, који су учешћем и посетом, обогатили простор Туристичке организације на сајму.

Лазић је такође истакао, да без помоћи локалне самоуправе општине Жагубица, учешће на Сајму не би било оствариво.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji