Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Активности Удружења пензионера

 Aktivnosti Udruzenja penzionera u Zagubici 2018Удружење пезионера жагубичке општине, по речима Станије Огњановић, председника Удружења, функционише веома добро, захваљујући првенствено доброј сарадњи пензионера са Управом удружења, а неизбежно и подршци коју у сваком погледу овој организацији пружа локално руководство.

Бројне активности које спроводе готово свакодневно, иду у прилог сваком члану Удружења, поготову када су у питању повољности које остварују преко синдикалне организације.  Из разговора са пензионерима, члановима удружења по насељима, проблеми са којима се пензионери суочавају јесу бројни, али су уз то неки од њих и лако решиви.

Станија Огњановић је такође додала да постоје и старија лица која немају пензију и не плаћају осигурање, јер немају од чега, те би и њима требало помоћи, па је неопходна сарадња свих организација и установа са пезионерским удружењем како би се изнашла могућнст да се и њима помогне.

На послетку разговора, председник Удружења пензионера жагубичке општине истакла је и веома добру сарадњу са локалном самоуправом. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji