Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Тродневни карате семинар у Жагубици

 Trodnevni karate seminarТродневни карате семинар одржан у Жагубици протеклог викенда окупио је више од 20 чланова, младих каратиста из општине Жагубица, 18 из Жагубице и 5 из Крепољина.

Иначе, први семинар оваквог типа,  у организацији карате Клуба „Врело“, имао је по речима тренера клуба Томислава Јелића, добар одзив и завршен је успешно.

Поред тога што је био веома прихваћен од стране чланова клуба подједнако је био и захтеван и напоран јер се три дана радило са по два тренинга дневно, како би у недељу, 04. фебруара, било одржано и такмичење по категоријама.

Семинар су водили Томислав Јелић, тренер клуба Врело Жагубица и Микица Чаловић, тренер Карате клуба "Тријумф" из Крагујевца.

Тренер клуба Томислав Јелић изразио је велико задовољство односом и залагањем деце на семинару и оним што се постигло,а гост Сенсеј Чаловић, који је  својим учешћем значајно подигао ниво семинара истакао да је пријатно изненађен компактношћу групе и квалитетом који су показали чланови Карате клуба ,,Врело“.

Иницијатор семинара био је тренер Карате клуба „Врело“ са мотивом да чланови клуба стекну нова знања и сусретну се са новим вештинама у карате спорту. Учесницима семинара честитао је на одлично одрађеним задацима, залагању и резултатима које су показали, а управи клуба, као и основним школама,односно њиховим руководствима у Жагубици и Крепољину, захвалио  на техничкој помоћи у реализацији.

Следећи семинар оваквог типа планиран у за време Ускршњег распуста.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji