POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Прославњена школска слава Свети Сава

 Sveti Sava u opstini Zagubici 2018Школска слава Свети Сава обележена је и у школама и вртићу у општини Жагубица. Свечаности су започеле Светосавском химном, а ученици су у свакој образовној установи припремили и кратак културно - забавни програм.

Дан су својим присуством додатно увеличали и представници локалног руководства по свим школама,а у Техничкој школи присутне је поздравио директор Душан Милосављевић.

У Основној школи „ Моша Пијаде“ у Жагубици сечење славског колача обавио је протонамесник Мића Велиављевић, а славу је свима честитала директор школе Сунчица Јовић пожелевши пуно радости са жељим да се слава слави још дуги низ година.

Основна школа „Јован Шербановић“ у Лазници, такође је уприличила резање колача како у матичном, тако и у подручном одељењу у Селишту, а обреду су претходили и литургија и забавни програм, рекао је директор Неша Пећић.    

Ученици Основне школе „Јован Шербановић“ у Крепољину су заједно са наставнивцима, директором школе и верницима, ломљење славског колача уприличили у цркви „СВ. Стефана “ у Крепољину.

Колачар био Александар Грујић, док ће 2019. године на Савиндан колач резати Зоран Томић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji