POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Рад службе локалне пореске администрације

 Sluzba za lokalnu poresku administracijuСлужба локалне пореске администрације у Oпштинској управи Жагубица, при одељењу за финансије и буџет почела је са радом 2009. године, а бави се администрацијом локалних Јавних прихода, пореза на имовину физичких и правних лица, локалних комуналних такси и накнада за заштиту и унапређење животне средине.

О раду у протеклој години измиреним и неизмиреним дуговањима обвезника говорила је Љиљана Николић, шеф службе локалне пореске администрације, где је истакла да порески обвезници у што краћем року измире своја дуговања.

Просечна цена непокретности по квадратном метру по зонама на основу које се врши утврђивање пореза на имовину за 2018. годину, утврђена је Одлуком Општинског већа новембра месеца прошле године и остаје иста као и 2017. године:

„Износ на решењу је исти, а повећања пореза током ове године неће бити. Рок за уплату прве рате пореза на имовину је 15. фебруар, а износ прве рате је исти као и износ последње рате за 2017. годину. Рок за подношење пореских пријава је 31. март“, истакла је Љиљана Николић.

Како не би дошло до евентуалних проблема приликом издавања и добијања потврда и уверења потребних за остваривање права на кредит, субвенције у пољопривреди , повраћај ПДВ –а и остала права, порески обвезници своја задужења могу проверити сваког радног дана од 7 - 15 сати у канцеларији број 19 у згради Општинске управе.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji