POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Додела пакетића деци из социјално угрожених породица за Православну Нову годину

 Dodela paketica deci za Srpsku Novu godinuПоводом Српске Православне Нове године, Центар за Социјални рад у сарадњи са Црвеним крстом општине Жагубица, окупио је децу из породица корисника социјалне новчане помоћи како би им се поделили поклони и самим тим улепшао празник. Пакете је и ове године деци обезбедила Компанија „Дунав осигурање“, која на подручју општине Жагубица послује већ дужи низ година.

„Четврту годину већ за редом, чинимо део традиције, где заједно, у сарадњи и уз помоћ општине Жагубица, организујемо једну акцију поделе пакета, где смо се определили за део становништва који, током читаве године, нема довољно средстава, да приушти свечане тренутке, те им на овај начин желимо помоћи“, рекао једиректор филијале Компаније „Дунав осигурање“у Пожаревцу Зоран Дебељковић.

Додели пакетића присуствовао је и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић, који је свима упутио најлепше жеље поводом новогодишњих празника, истакавши притом да ће локална самоуправа и надаље помагати овакве акције.   

Захвалност донаторима  упутила је и Добрила Пауљевић, руководилац одељења Центра за Социјални рад у Жагубици, пожелевши такође успешну и срећну Нову годину. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji