Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 77. седница Општинског већа Жагубица

 Sednica Opstinskog veca 20.12Седница Општинског већа општине Жагубица одржана у среду 20. децембра садржала је, са допунама, више од 40 тачака Дневног реда.

Већници су усвајали и разматрали Одлуке и питања од значаја првенствено за грађане општине Жагубица, а такође и за ефикаснији рад локалне смоуправе.

Прва тачка Дневног реда била је Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету општине Жагубица за 2017. годину, коју ће разматрати одборници Скупштине општине Жагубица на заседању које ће бити одржано у петак 22. децембра.

На истој седници одборници ће разговарати и о Нацрту кадровског плана Општинске управе општине Жагубица за 2018. годину, Предлогу Одлуке о буџету општине Жагубица за 2018. годину, Нацрту Кодекса понашања запослених општине Жагубица, Предлогу Одлуке о измени одлуке о месним заједницама на територији општине Жагубица, плану рада Туристичке организације општине Жагубица за 2018, допису Завичајног музеја Хомоља у вези избора вршиоца дужности директора,као и Предлогу програма пословања и предлогу Уговора о вршењу услуга за 2018. годину Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица.  

Седница Општинског већа жагубичке општине употпуњена је такође темама које садрже захтеве грађана за финансијску и друге помоћи, које ће по одлуци већника бити прослеђене Центру за Социјални рад и другим релевантним институцијама на разматрање.

На Дневном реду 77. седнице Општинског већа било речи и о Предлогу правилника о условима и мерилима, поступку и начину рада интересорне комисије и документацији радног тела за безбедност саобраћаја општине Жагубица коју су чланови Општинског већа такође усвојили. 

Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji