Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Пријем ватрогасаца поводом Дана заштите од пожара

 Nenad Rdulovic iz Zagubice dobio nagradu za najboljeg vatrogasca u 2017Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, угостио је у петак 10. новембра, Горана Ђорђевића, начелникa одељења за Ванредне ситуације града Пожаревца, Николу Микића, kоманданта Ватрогасно – спасилачког батаљона у Пожаревцу и ватрогасце ватрогасне јединице у Жагубици, а повод је био Дан заштите од пожара, који  се традиционално у Србији  обележава 07. новембра.

Том приликом разговарало се о активностима и ангажовању ватрогасне јединице у Жагубици, потешкоћама са који се суочавају на терену и осталим битним питањима карактеристичним за ефикасно деловање у свакој ситуацији.

Обученост кадра Ватрогасне јединице у Жагубици, како је истакао Горана Ђорђевић, начелник одељења за Ванредне ситуације Пожаревац, и спремност за деловање у датим околностима су на врло завидном нивоу.  

Ђорђевић се такође осврнуо и на формирање добровољних ватрогасних друштава која понајвише представљају подстицај младима, док је Радиша Симеоновић, командир Ватрогасне јединице у Жагубици, говорио је о раду јединице у протеклој години.

Награду за најбољег ватрогасца у текућој години, коју традиционално додељује локална самоуправа општине Жагубица, добио је Ненад Радуловић, ватрогасац из Жагубице.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji