POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Бољи услови за пацијенте у Здравственој станици у Крепољину

 Bolji uslovi za pacijente u KrepoljinuЗдравствена установа, Дом здравља Жагубица, у сарадњи са локалним руководством, сваким даном пацијентима омогућава боље и квалитетније услове лечења те је тако за кориснике услуга Здравствене станице у насељу Крепољин обезбеђен нови апарат за одрађивање крвне слике.

О ефикасности  овог уређаја говорила је др Весна Стојиловић, специјалиста Ургентне медицине и Директор Здравстеве установе Жагубица, подсећајући пацијенте да у основне анализе спадају давање урина, уреје, гликемије, триглицерида и холестерола.

Значај апарата за лабораторијске анализе назначио је и др Владимир Марковић, лекар опште праксе у Крепољину и заменик директора Дома здравља. Др Марковић  је рекао да ће, када се укажу могућности, бити допремљена и мешаона пумпа која ће употпунити лабораторију здравствене установе у Крепољину и нагласио да су у циљу пружања бољих услуга пацијентима у току и радови на сређивању просторија у склопу објеката.

Средства за реконструкцију су једним делом обезбеђена од Министарства здравља Републике Србије, које поред локалне самоуправе општине Жагубица у великој мери доприноси побољшању услова за ефикасније лечење грађана.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji