POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ансамбл "Младост" на гостовању у Италији

 KUD Mladost iz Krepoljina gostovao u ItalijiМанифестација “Јесен стиже дуњо моја”  одржана  у Италији, у Ал та вили Вићентино, у предграђу Вићенце, окупила је бројна културно – уметничка друштва из Србије и  Италије, између осталих и ансамбл “Младост“ из Крепољина.

Програм је одржан у организацији  Спортско – Културно уметничког друштва “Видовдан”,  које се бави очувањем културне баштине и гајењем традиције српских земаља. Догађај је започео игром и песмом домаћина, а присутне је поздравио  и Душан Алексић, председник Савеза Срба у Италији.  

Мотив одржавања Манифестације исказао је  и Ђорђе Милановић, координатот Савеза  „Видовдан“ истакавши да су окупљaњем желели да обележе јесен  и да искажу сву лепоту коју ово годишње доба доноси.  

Културно уметничко друштво “Младост” гостујући у Италији, приказало се у најбољем светлу, а председник Ансамбла Миланче Милојковић, захвалио је локалном руководству општине Жагубица што је финансијски помогла сам одлазак деце у Италију. Скупштини општине Жагубица на помоћи и подршци  захвалили су и домаћини.

Представљајући Србију, кроз игру и песму на манифестацији “Јесен стиже дуњо моја”, организатори су се потрудили да свима буде забавно и у томе у потпуности успели  у нади да ће следећа дружења бити  употпуњена још бољим и  лепшим наступима. 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji