Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Опремљен простор за децу предшколског узраста у селу Сиге

 Opremljen prostor za decu predskolskog uzrasta u naselju SigeПоред услуге “Бесплатан вртић“ за сву децу која бораве у Предшколској Установи „Полетарац“ Жагубица, локална самоуправа, улаже и у опремање простора за најмлађе по насељима па је тако адаптиран и простор за боравак деце у селу Сиге.

Директор Предшколске установе Вања Милутиновић, истакла је значај групе у  поменутом насељу и нагласила да је радна  2017 – 2018 година у вртићу „Полетарац“, почела веома успешно и биће као и до сада обогаћена различитим активностима.

Васпитачица вртића „Полетарац“ Марина Илић,  нагласила је  да адаптација простора за децу у селу Сиге има немерљив значај:

„У групи је девет детета који се још увек адаптирају. Захваљујем локалниој самоуправи и Управи Вртића, што су створили услове да се у селу оформи група за децу, где може да се реализује васпитно -образовни рад“.

У оквиру васпитно – образовног рада у Предшколској установи „Полетарц“, свакако су и активности везане за дечију недељу, која ће традиционално почети Јесењим карневалом у понедељак, 2. октобра, те је директор Установе Вања Милутиновић, позвала и родитеље да се костимирају у стилу јесени и у карневалу учествују заједно са децом. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji