Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 63. седница Општинског већа

 63 sednica Opstinskog veca u ZagubiciЧланови Општинског већа општине Жагубица одржали су 63. седницу, где су разматрали значајна  и актуелна питања. Истом је преседавао заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

Дневни ред је са допунама садржао 22. тачке, а пред одборницима Скупштине општине наћи ће се Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Жагубица до 30.06.2017. године.

Већници су дали сгласност на финансијски извештај спортског савеза општине Жагубица о утрошеним средствима од почетка године до 30. јуна 2017. године, усвојили Захтев јавног предузећа за Планирање и управљање пројектима општине Жагубица за сагласност за потписивање појединачних уговора, Захтеве Основне школе „Јован Шербановић“ из Лазнице за бесплатну ужину за треће дете и остваривање права на бесплатну ужину.

На 63. седници већа, одржаној дана 18. Септембра, такође је разматран и усвојен Захтев Полицијске станице, Одељења катастра и Пореске Управе, за санацију фасаде зграде у Жагубици,  као и захтев Пчеларске задруге „Хомоље - мед“ за давање сагласности ради конкурса за доделу бесповратних средстава, и такође донето решење о именовању комисије за попис имовине.  

По одлуци Општинског већа,  Захтеви  суграђана за финансијску и друге помоћи, биће прослеђени надлежним институцијама на разматрање.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji