Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Жагубица домаћин шахистима Мајданпека

 Sahisti iz Majdanpeka u ZagubiciДруго коло "Српске лиге Исток" у шаху одиграно је у Жагубици у недељу 10. септембра. Турнир су обележиле добре шаховске партије између шаховског клуба Врело Жагубица и клуба „Мајданпек“ из Мајданпека. Изражавајући позитивне утиске о самом такмичењу, председник жагубичког клуба Зоран Керић, осврнуо се и на постигнуте резултате у претходним борбама.

Марио Бранкован, председник Шаховког клуба „Мајданпек“ похвалио је Шах клуб „Врело“ и истакао евидентан напредак последњих месеци.  

Подршку је шахистима  присуством пружио и помоћник председника општине Жагубица  Душан Милосављевић, истакавши притом да ће општина Жагубица и дање улагати у све спортове за које се јави интересовање у циљу развоја интелектуалних и физичких способности пре свега код деце и омладине.

Након одиграног другог кола српске лиге Исток,  Шаховски клуб “Врело” тренутно је први на табели јер је резултатом:  6,5 : 1,5 победио гостујућу екипу Мајданпека. Овим су шахисти Жагубице најавили борбе за високи пласман с обзиром да су у текућој сезони појачани са интернационалним мајстором Младеном Миленковићем из Параћина.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji