Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општина Жагубица обрадовала прваке

 Pokloni za prvakeЛокално руководство општине Жагубица и ове године обрадовало је ђаке прваке пригодним поклонима и тако им на прави начин пожелело лепе школске дане, успешан и срећан почетак школовања.

  У Oсновној школи „Моша Пијаде“ у Жагубици, у част полазницима школе приређен је и програм који су извели старији ученици, а пуно успеха свим ђацима пожелеле су директор  школе Сунчица Јовић и учитељица Милинка Пећић.

Поред добродошлице првацима и најбољих жеља за почетак школске године, директор образовне  Установе у Жагубици је такође истакла да ће ученици петог разреда радити по новом наставном програму и посебно нагласила да је једном недељно у школи планиран и „дан отворених врата“ како за прваке тако и за све остале ученике у циљу добре сарадње родитеља и наставног особља.

Осим у школи у Жагубици, ђаци прваци су поклоне добили и у осталим школама и издвојеним одељењима у општини Жагубица , па тако и у Установи „Јован Шербановић“ у Лазници где је у први разред кренуло укупно девет ученика: седам у матичној школи и два у издвојеном одељењу у Селишту.

Честике  је првог септембарског дана, свим ученицима, испред локалне самоуправе упутио и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић.

За најмлађе основциме поклони добијени од општине који се већ традиционално додељују сваке године, били су велико изненађење, за родитеље помоћ а за школе још један корак ка успешнијој сарадњи са Oпштинском управом.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji