POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана XII седница СО и VI Седница по хитном поступку

 Sednica SO Zagubicajpg Одборници Скупштине општине Жагубица заседали су 25. августа и том приликом разматрали и доносили одлуке о бројним питањима. Седници је присуствовало 22 од укупно 33 одборника, а све одлуке су по речима председника Скупштине општине Оливере Пауљескић, усвојене једногласно:

„Имали смо неколико битних одлука међу којима бих истакла да је усвојена Одлука о додели признања општине Жагубица , где су одборници донели одлуку да се за „Почасног грађанина“ прогласи председник Републике Србије Александар Вучић. Иницијатива за такав Предлог одлуке потекла је од већег броја удружења грађана са територије општине.  Одлуку о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе, такође је била саставни део Дневног реда, све у складу са одлуком Владе Републике Србије, која је свакој општини одредила максимални број запослених. Истичем да општина Жагубица нема вишка запослених, тако да је одлука једногласно усвојена.  Усвојени су и Предлог и допуна Одлуке о мрежи предшколских установа на подручју општине , јер су се створили услови да се отвори и издвојено одељење у селу Сиге“, рекла је председник Скупштине општине Жагубица. 

Након XII редовне седницеодржана је и VI Седница по хитном поступку где су на Дневном реду били Предлог решења о утврђивању престанка функције директора ЈКП „Белосавац“ услед престанка мандата и именовању истог. По одлуци одборника за вршиоца дужности Директора ЈКП „Белосавац“, поново је именован Срђан Којадиновић, струковни инжињер електротехнике.  

 

 

 

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji