• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Извештај са 123 седнице општинског већа

Чланови општинског већа општине Жагубица одржали су 123. седницу, на којој су разматрали више од 33 тачке, колико је било на дневном реду, од којих ће одборници Скупштине општине разговарати о једној: Предлогу Одлуке о изради плана детаљне регулације минихидроелектране „Крепољин – Воденица“.

 

Такође су разматрани и дати на усвајање и: 

Захтев Канцеларије за пољопривреду општине Жагубица за субвенције, Захтев Међуопштинске организације слепих за финансирање у 2019. години, Захтев Полицијске станице Жагубица за донацију, Захтев „ Удружења инвалиди Хомоља“ за упошљавање инвалидног лица Лекић Смиљана из Рибара, Извештаји Комисије за процену штете од елементарних непогода по захтевима грађана и Месних заједница, Предлог Одлуке Центра за социјални рад општина Петровац и Жагубица за ангажовање једног радника на одређено вереме за 2019. годину, Захтеви ОШ „ Јован Шербановић „из Лазнице за бесплатну ужину за децу претшколског узраста у издвојеном одељењу у Селишту за школску 2018/2019 годину,

ОШ „Моша Пијаде„ из Жагубице за бесплатну ужину за треће дете, Захтев ОШ „ Јован Шербановић „ из Лазнице за бесплатну ужину за треће дете као и Захтев ОШ „Јован Шербановић„ из Лазнице за бесплатну ужину за ученике кориснике новчане и социјалне помоћи.

 

Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB