Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

"Дани проје и сира" ове године 19. августа у Медвеђици

 Najava za Dane proje i sira u Medvedjici 2017У суботу  19. aвгуста, у насељу Медвеђица биће одржана културно-гастрономска манифестација  „Дани проје и сира”.

Излагачи ће своје производе поставити у 10 часова и у исто време почињу и пријаве такмичара по категоријама за најукуснију проју и сир, а манифестација обилује и спортским и музичким програмом.

Домаћини и њихови гости из суседних села такмиче се у надвлачењу конопца, бацању камена с рамена, прецизном шутирању лопте и другим активностима.

Ову манифестацију су покренули сами мештани села Медвеђица, најмањег села у општини Жагубица, а тада се окупљају не само мештани овог и околних насеља, већ и велики број оних који су на привременом раду у иностранству.

Богат програм, целодневни садржаји и манифестација која негује традицију и окупља бројне посетиоце из свих крајева Србије, ове године биће одржана десети пут заредом.

Културни програм и додела награда победницима почиње у 14 часова. Након програма биће организована вечера за госте, а сви заинтересовани могу уплатити котизацију која по једној особи износи 1000 динара у ТО општине Жагубица и о свему се детаљније информисати путем бројева: 012/ 7643-657 и 062/80-98-324.

Организатор манифестације је Туристичка организација општине Жагубица, а генерални покровитељ општина Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji