Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Oдржан 3. Сабор Зетова у кући у Лазници

 Sabor Zetova u kuci Laznica 2017Овогодишња манифестација која окупља зетове у кући одржана је по трећи пут у насељу Лазница. Зетови у кући, са својим лепшим половинама, присуствовали су програму организованом само за њих, уз музику и дружење, а није им сметала ни изузетно висока температура ваздуха.

Догађају су присуствовали и представници локалне самоуправе под чијим се покровитељством и организује  манифестација, као и заменик председника општине и према његовим најавама, ова   и остале манифестације у  Лазници  ће се од наредне године организовати у много лепшем амбијенту.

Своје утиске овогодишњом манифестацијом  исказали су и организтори који су истакли помоћ општине за реализацију једног оваквог догађаја  и захвалили на томе.

Иако за затове у кући кажу, или су ту причу  само измислили љубоморни – да је зет у кући као телевизор који има слике, али нема тона, зетови су ипак озваничили свој дан и своју манифестацију, а снајке у кући – још увек чекају, на свој дан – у овом или неком другом насељу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji