Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен велики „Светоилијски турнир у малом фудбалу“ у Жагубици

 Finale turnira u malom fudbalu u Zagubici 2017Традиционални велики Светоилијски турнир у малом фудбалу у Жагубици одржан је ове године од 22. до 31. јула,  окупивши велики број екипа, добрих играча, навијачки расположене публике и мештане овог и околних насеља, нарочито завршне вечери турнира, када су најбољи одмеравали снаге за прва три места у свим категоријама.

О значају самог турнира, као и осталих спортских догађаја у свим насељима, говори покровитељство оваквих дешавања и подршка општине Жагубица, не само материјална, већ и морална . Финалне вечери турнира у публици су били и представници локалног руководства, на челу са председником Сафетом Павловићем, који је том приликом изјавио да, у зависности од организације коју спроводе представници месних заједница или удружења грађана, турнир се може организовати у сваком насељу и позвао их да се наредне године организују у још већем броју и да  буде још више учесника, а локална самоуправа је ту да помогне свако село понаособ.

Треће место у категорији пионира припало је екипи ‘’Хомољац 2”’ из Жагубице, друго ‘’Орлови’’ из Рибара, а прво за ‘’Хомољац 1’’ из Жагубице. Награде су доделили: Томослав Милојевић, председник Спортског друштва ‘’Хомољац’’, Животије Милосављевић, председник Спортског савеза општине Жагубица и Миле Перић, заменик председника СО Жагубица.

Сениори су овогодишњи турнир завршили следећим пласманом:  треће место екипа ‘’Хомољац’’ из Жагубице,  друго -  ‘’Ветерани’’ из Жагубице, а победник је екипа ‘’Дулкан’’ из Сувог Дола.

Новчане награде и медаље најбољима доделили су: за треће место Дејан Тошић, председник ФСО Жагубица, за друго Душан Милосављевић, помоћник председника општине и за прво место и најбољу екипу, награде је доделио председник општине Жагубица, Сафет Павловић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji