Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана 55. седница Општинског већа општине Жагубица

 55 sednica Opstinskog veca u ZagubiciСедница Општинског већа општине Жагубица, 55. по реду, одржана је у петак, 28. јула. На самом почетку, усвојени су записници са неколико претходних седница, а затим се приступило разматрању Дневног реда, уз претходно усвојену допуну, тако су укупно разматране 32 тачке, од којих издвајамо: Предлог одлуке о изради плана детаљне регулације комплекса ‘’Бела Река’’ КО Близнак и измени одлуке о изради плана детаљне регулације подручја ветропарка Бељаница, и оне ће се наћи и на дневном реду следеће седнице СО Жагубица.

На седници је усвиојен и Закључак о давању овлашћења председнику општине Жагубица Сафету Павловићу, да закључи уговор о давању у закуп непокретности прикупљањем писмених понуда, а за потребе стицања нових извора прихода инвестиционим улагањем у општину Жагубица, са циљем реализације даљих пословних подухвата и доласка  инвеститора који ће запослити неколико десетина радника са подручја општине Жагубица.

Такође, усвојени су и захтеви различитих установа и појединаца за финансијску помоћ и подршку са циљем реализације неколико пројеката – КУД-тва средње техничке школе, Завичајног удружења Огњиште из Пожаревца, Хомољског удружења младих из Жагубице и бројних појединаца који су се обратили општини Жагубица за помоћ.

55.седницом већа општине Жагубица председавао је заменик председника општине Жагубица, Предраг Ивковић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji