Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржан Седмојулски турнир у малом фудбалу у Лазници

 Turnir u malom fudbalu Laznica 2017Сезона турнира у малом фудбалу на територији општине Жагубица и ове године започела је традиционалним седмојулским турниром у малом фудбалу у Лазници. Седам турнира учесника и многобројни посетиоци за које су оваква дешавања и више од игре – место окупљања и забаве у јулским вечерима, допринели су правој навијачкој атмосфери са трибина и спортској борби на терену, а да све протекне како је и планирано – бринули су организатори.

 

Према њиховим речима, екипе су биле из насеља у околини Жагубице, а регуларно суђење и фер плеј оно је што је обележило и овогодишњи турнир.

Посебну захвалност испред организатора и свих учесника, Живадин Мангуловић је изказао локалној самоуправи општине Жагубица, нарочито председнику Сафету Павловићу, без чије помоћи и подршке тирнир не би било могуће организовати.

Треће место припало је екипи ‘’Нијанса’’ из Лазнице, друго је заузео ‘’Борац’’ - Вуковац, а прво место је освојила екипа ‘’Труја дрво’’ из Лазнице.

Награде и признања доделили су представници МЗ ’’Јединство’’ Лазница, која је и била организатор, а генерални покровитељ општина Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji