• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Представници Амбасаде Јапана у посети Дому здравља у Жагубици

 Predstavnici Ambasade Japana u poseti Domu zdravlja u ŽagubiciПредставници Амбасаде Јапана у Србији, Јурико Цуђи и Сања Богетић, координатори на Пројекту за основне потребе становништва, посетили су 04. децембра општину Жагубица и том приликом обишли Здравствену установу Дом Здравља у Жагубици.

Госте је заједно са др Весном Стојиловић, директором установе, дочекао Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица.

Циљ посете је био обилазак апарата и санитетског возила донираног од стране народа Јапана 2014. године, у оквиру спровођења Пројекта програма донација за основне потребе становништва, (ПОПОС). Пројекти су предвиђени као једнократна, неповратна помоћ а донације су осмишљене да задовоље основне и ургентне потребе становништва.

Имајући у виду добру и ефикасну досадашњу сарадњу општине Жагубица и Амбасаде Јапана у Србији, у Дому здравља изражавају наду да ће у складу са могућностима општини Жагубица, према захтевима, у догледном периоду, бити донирани и остали неопходни апарати и опрема, а све у складу са ефикаснијим и ефектнијим лечењем грађана.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=nkS9dX9W_Qs{/videobox}  


© 2019 Општина Жагубица
design by XB