Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Завршен Петровдански турнир у Осаници

 Finale turnira u Osanici 2017Једно од најпосећнијих такмичења у малом фудбалу у серији турнира који се у општини Жагубица организују по свим насељима, свакако је и велики Петровдански турнир у малом фудбалу у Осаници.

 

Ове године учешће је узело 17 екипа у сениорској конкуренцији, а финалне вечери ревијалну утакмицу играли су и представници репрезентације Србије, ветерани фудбалског клуба “Црвена звезда“  против екипе ветерана из Осанице.  Финално вече обележиле су добре утакмице, забава и дружење уз атракцију печеног вола на ражњу, ког је обезбедио генерални спонзор такмичења,а кога су могли да пробају сви посетиоци потпуно бесплатно.   

Организатори турнира били су : Месна заједница „Победа“  Осаница и Фудбалски клуб “Победа 1953” Осаница, генерални  спонзор - фирма “Амбалажерка” ДОО Бегаљица, а покровитељ општина Жагубица. 

Финална утакмица између екипа „Балановићи“ Осаница – „Жика Бомба“ Жагубица у регуларном току завршена је резултатом  6:6, па је уследило извођење пенала те је утакмица окончана резултатом 9:10 у корист екипе „Жика Бомба“.

Две најбоље екипе, „Жика Бомба” из Жагубице за коју су играли момци из Бора и „Балановић“ из Осанице, коју су чинили момци из Великог Лаола, заслужено су добиле и награде  које су доделили председник општине Жагубица Сафет Павловић и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji