Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Министар Стефановић отворио другу Хомољску фолклоријаду

 Ministar unutrasnjih poslova Nebojsa Stefanovic otvorio Folklorijadu u ZagubiciЗлатне руке “Хомоља” представљају једно од главних дешавања на ,,Сабору Врела  Хомоља“ и увек се одржавају другог дана Манифестације. Гости обилазе штандове и  упознају се са традиционалним специјалитетима, рукотворинама и народном радиношћу које  годинама чувају и стварају жене Хомоља. 

 

Ове године општини Жагубица  припала је част да поред бројних званица, дочека и угости Министра унутрашњих послова Србије Небојишу Стефановића, који је приликом обиласка штандова изразио дивљење излагачима из Хомоља и других градова Србије, који су се потрудули да изложе и прикажу најбоље.

Гости и домаћини имали су прилику и да пробају специјалитете Српске кухиње, справљене на аутентичан и традиционалан начин, али такође и да уживају у богатом културно – забавном програму на другој Хомољској фолклоријади  која је одржана у склопу Сабора.

Фолколоријаду је отвореном прогласио потпредседник Владе Републике Србије и министар Унутрашњих послова др Небојиша Стефановић. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji