Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Изложбе слика и фотографија на „Сабору Врела Хомоља“

 Izblozbe slika i fotografija na Saboru Vrela Homolja 2017Садржаји XV манифестације “Сабор Врела Хомоља” у Жагубици, биле су и изложбе слика и фотографија. Изложбу фотографија Слободана Симића, чијем је отварању присуствовао председник општине Сафет Павловић са гостима и сарадницима отворио је песник и сликар Петар Пауновић.

 

Изложба садржи 50 фотографија, а за посетиоце ће бити отворена наредних месец  дана.

Након ове, гости Сабора, заједно са руководством општине, имали су прилике да виде и изложене слике са XI Међународне ликовне колоније „Хомоље Арт“ и изложбу скулптура са XII Међународне ликовне колоније  „Хомоље Арт“ у просторијама Удружења ликовних уметника Хомоља, као и изложбу на отвореном у затвореној улици “Самосликање кроз Српску уметност“.  Посета сталне изложбене поставке скулпптура Светомира Арсића -  Басаре била је саставни део културног дешавања, где је посетиоце поздравио директор завичајног музеја Хомоља Саша Илић.

Поред изложби велику  пажњу посетилаца првог дана XV Манифестације „Сабор Врела Хомоља“ привукао је и наступ вокално – музичке групе Градског културног центра Пјотркоф Трибуналски и виолинисте Огњена Јањића.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji