Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржан концерт „Српски пој од Искона“

 Srpski poj od iskona Zagubica 2017Први дан манифестације Сабор Врела Хомоља завршен је традиционално српским појањем. „Српски пој од Искона“  већ годинама привлачи велики број посетилаца тако да публика ни ове године  није изостала. Аутор програма је била етномузиколог  Данка Лајић Михајловић, која је са поносом истакла да  је концерт одржан по 15. Пут, што свакако представља и мали јубилеј:

 

„Подсетила бих да идеја о формирању оваквог програма у оквиру Сабора  припада Светлани Стевић Вукосављевић, реномираној певачици традиционалних  песама из овог краја. Веома сам задовољна и самим програмом у смислу репертоара и извођачким нивоом. Репeртоарски смо публици пружили широк спектар и жанрова и регионалних стилова певања  и историјских начина из различитих крајева Србије. Имали смо широку палету музичких израза и то је нешто сто представља квалитет концерта на шта организатори могу бити поносни, а мени је задовољство што сам свих ових година сарадник на програму“, истакла је Данка Лајић Михајловић, етномузиколог.

Извођачи, учесници културног програма, потрудили су се да песмом на публику оставе најбољи утисак, а концерт је одржан у организацији  Културно – просветног центра „Јован Шербановић“ и Туристичке организације општине Жагубица. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji