Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Апотека Пожаревац отворила други објекат у Жагубици

 Apoteka Zagubica 2 u Zagubici Dom zdravljaЗдравствена Установа Апотека Пожаревац отворила је други објекат у Жагубици у Кругу Дома здравља.  По речима директора Установе специјалисте магистра фармације Небојише Јорговановићa, Установа послује успешно,а у склопу апотека Браничевског округа  ово је 43 новоотворени простор. У општини Жагубица Апотекарска установа Пожаревац има четири објекта а циљ отварања при Домовима здравља или близу истих  је пре свега да се пацијентима омогући да брже дођу до терапије и да фармацеутска услуга буде што доступнија корисницима.  Очекивања за наредни период су отварање апотека  при здравственим Установама  у Градишту, Голубцу и Петровцу, што ће бити и оптимум задовољења потреба на територији округа.

 

Преседник Скупштине општиине  Жагубица Оливера Пауљескић, која је са сарадницима присуствовала отварању, изразила је задовољство што је грађанима омогућено ефективније коришћење услуге и првенствено истакла добру сарадњу коју са Установом имају и пацијенти и локално руководство.

Што се тиче асортимана лекова, како је истакао директор, спец. маг фармације Небојиша Јорговановић, Апотека се пре свега базира на комплетну листу лекова предмета издавања на рецепт,  као и ампулиране терапије за случај да је нема у Дому здравља, како би се брже интервенисало. Иначе,  Градска апотека у затвореној улици радиће  и даље и имаће исто радно време каао и до сада, док ће радно време „Апотеке 2“ бити радним данима од 7 – 20 сати.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji