Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Сајам меда и предузетништва окупио преко 50 учесника

 Sajam meda i preduzetnistva u okviru Sabora Vrela Homolja 2017У оквиру 15. „Сабора Врела Хомоља“  традиционално је организован и привредни део Манифестације  под називом  - Сајам меда и предузетништва  - чији је циљ развој свих привредних грана у општини Жагубица. Сајам меда  предузетништва 2017. године организовли су Одељење за привреду  и економски развој општине Жагубица и Асоцијација за Рурални развој уз подршку Туристичке организације.

 

Организатор Сајма Радиша Милошевић, испред Одељења за привреду и економски развој општине Жагубица, је том приликом истакао:

„Имамо преко 50 учесника што је до сада и највећи број учесника на Сајму меда и предузетништва. Поред привредних колектива, предузетника и произвођача меда са подручја општине и из околних општина и округа имамо и учеснике из Београда и других округа попут Борског и Подунавског.“

Сајам је са гостима Сабора и сарадницима првог дана обишао и председник општине Жагубица Сафет Павловић  и на отварању истакао да је  скуп право место за нове пословне контакте и сарадњу. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji