Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почело спровођење јавних радова општине Жагубица

 Pocelo sprovodjenje javnih radova u ZagubiciУ Жагубици су у просторијама локалне самоуправе потписани уговори са радницима упосленим оквиру јавних радова који су одобрени од стране НСЗ за 2017.годину, а на које је конкурисала општина Жагубица. Ово су први јавни радови за текућу годину на којима је ангажовано 29 особа и односе се на озакоњење објеката. Испред општине, уговоре је потписала начелник Oпштинске управе, Смедеревка Буцкић.

 

Према њеним речима, вредност ових радова је четири милиона динара, општина је учествовала 50 посто, односно два милиона динара у њиховој реализацији, док је половину  обезбедила национална служба за запошљавање.

Ови јавни радови односе се на озакоњење објеката  и то је друга фаза спровођења овог посла. Од 1.јула сви запослени почињу да раде, у свим насељима општине. Основни услов да се нађу на овом списку био је да се налазе на евиденцији Националне Службе за запошљавање.

Структура запослених када је степен стручне спреме у питању је од основног до високог образовања, а потписивању уговора присуствовали су и Радиша Милошевић, начелник одeљења за економске послове и Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.

Радови ће трајати наредна четири месеца.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji