Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Такмичење са „Чистунком“ 2016 – 2017

 Takmicenje sa cistunkom u Krepoljinu 2017Такмичење основних школа и вртића у сакупљању старог папира у организацији компаније ФЦЦ  званично је завршено. Наиме, акција „Такмичење са Чистунком“ успешно је спроведена, а томе у прилог говори и чињеница да је одзив био велики. Образовне Установе добиле су  награде и то у две категорије: рангирање учесника по укупној количини сакупљеног папира и количини сакупљеног папира по ученику.

Учешће у акцији узела је и општина Жагубица , а заслужено прво место припало је Oсновној школи „ Јован Шербановић“ из Крепољина, која је имала највећу количину прикупљене хартије.

Награду је од стране компаније ФЦЦ,  директору школе Горану Милинковићу уручила пијар компаније Ана Бабић и том приликом пожелела добру  комуникацију и у наредном периоду.

Ученици Основне школе „Јован Шербановић“ Крепољин самим учешћем у акцији „Такмичење са Чистунком“ у организацији компаније ФЦЦ, допринели су уређенијем простору у коме бораве а и показали осталим школама како се на најепши начин може утицати на заштиту околине и чувати животна средина.   

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji