• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Почело асфалтирање пута Жагубица –Лазница преко Каменице

 Asfaltiranje puta Žagubica Laznica preko KameniceРадови на реконструкцији пута у засеоку Каменица који повезује насеља Лазницу и Жагубицу одвијају се пуним интензитетом.

Како је истакао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, који је заједно са представницима Месне заједнице „Јединство“ обишао терен, у току је завршна фаза планираних активности, асфалтирање, на овој деоници чија је укупна дужина 5205 метара.   

Ивковић је такође посебно подвукао да се радови не изводе, како многи говоре и мисле само пред изборе и нагласио да се, иако није изборна година, посао и на осталим правцима обавља веома динамично и то по готово свим насељима.   

Прилику да се захвале свима који су учествовали у реализацији комплетне реконстукције пута Лазница –Каменица – Жагубица, искористили су и Горан Кркић, секретар у Савету Месне заједнице  у Лазници, као и Љубиша Микуљевић, повереник  у Месној заједници „Јединство“.

Уједно су и именовали све мештане који нису дали новац, тачније нису партиципирали средства за поправку ове деонице и нису суделовали у целој ситуацији.

Завршетак радова на поменутој деоници, уколико временски услови дозволе, по речима извођача радова, оптимално се очекује за 10 – так  дана.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=EfIoCxXoZbo{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB