• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Анкета након поплаве у Жагубици

 Anketa nakon poplave u ZsgubiciНевреме које је почетком августа месеца 2018. године већим делом погодило насеље Жагубицу, задало је грађанима пуно посла и мука. Сада, 15 – так дана након поплаве, како кажу, полако се опорављају колико се то може, чисте дворишта, врше дезинфекцију, поправљају механизацију и једном речју граде изнова све што су деценијама стицали.

У помоћ су тада пристигли са свих страна, из Црвеног крста, војске Србије, мештани који су добровољно помагали, радници Oпштинске управе, пријатељи  и родбина угрожених и многи други.

Колико је и да ли је помоћ у датом тренутку значила показала је спроведна анкета где су мештани Жагубице који су претрпели штету, исказали своје виђење целе ситуације.

Локaлно руководство жагубичке општине улаже максималне напоре да грађанима омогући најосновније како би могли да живе нормално, и уз помоћ надлежних ресорних Министарстава и људи добре воље спремних да помогну  обезбедиће се све што је неопходно.

Мештани Жагубице чија су домаћинства угрожена и даље се, за сваку врсту помоћи, могу обратити надележној Oпштинској комисији и Штабу за ванрендне ситуације. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=5y47ZMaWY4Y{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB