POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ефикасан рад већника и на последњој седници у 2016 години

 Sednica Opstinskog vece u ZagubiciЧланови Oпштинског већа општине Жагубица одржали су 32. седницу, где је на Дневном реду било 39 тачака.

Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, а поред чланова већа присутни су били и Смедеревка Буцкић, начелник Oпштинске управе, начелници одељења и директори jавних предузећа и установа.

Већници су једногласно усвојили Предлог правилника о одобравaњу и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у општини Жагубица, Предлог решења о образовању и именовању чланова Савета за миграције општине Жагубица, дали сагласност на Предлог Нацрта Уговора Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине Жагубица, План Јавних набавки Oпштинске управе општине Жагубица, Извештај о функционисању система одбране од града и усвојили захтев Техничке школе Жагубица за додељивање награде ученику и професору за учешће на такмичењу у школској 2015 – 2016 години.

На 32. Седници чланови Oпштинског већа, такође су разматрали и Захтеве за увећање плата запосленима у Предшколској установи „Полетарац“ Жагубица и дали сагласност на план и програм уклањања објеката на теритирији општине Жагубица за 2017. годину,  док су Захтеви грађана за финансијску помоћ по одлуци већника прослеђени надлежним институцијама на разматрање и усвајање.

Седница је окончана уз жеље за успешном сарадњом и у 2017. години. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji