POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Отворена Банка Поштанска штедионица у Крепољину

 Otvorena Postanska stedionica u KrepoljinuБанка Поштанска штедионоица са традицијом дугом више од девет деценија отворила 27. децембра експозитуру у општини Жагубица у насељу Крепољин . Врпцу су пресекли Бојан Кекић, председник банке Поштанска штедионица и Сафет Павловић председник општине Жагубица, док су отварању присуствовали уже руководство општине Жагубица, Душко Нединић , председник општине Петровац на Млави, бројни клијенти и запослени у експозитурама банке.  По речима представника Поштанске штедионице, план банке свакако је да прошири пословање, а отварањем пословнице у Крепољину настављена је акција „Ближе грађанима“.

Експозитура Банке Постанске штедионице у Крепољину имаће немерљив значај за грађане, рекао је на отварању председник општине Жагубица, Сафет Павловић, узимајући у обзир чињеницу да су корисници услуга Банке до најближих експозитура морали да путују и до 40 кликометара.

„Желим да се захвалим руководству банке Поштанске штедионице што је указала поверење грађанима општине Жагубица и омогућила да им услуга буде доступнија“,рекао је председник општине Жагубица.  

Пословна мрежа Постанске штедионице чији оснивач је држава Србија богатија је за нову организациону јединицу  у Крепољину где ће корисницима услуга, којих у општини Жагубица има око 1 300, бити омогућено да на шалтеру и банкомату брже дођу до својих принадлежности.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji