POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Школа у Крепољину добија сасвим нови изглед и функционалност

 Потписан Уговор о извођењу радова на уређењу ОШЈован Шербановић у КрепољинуУ Жагубици је у четвртак, 22. децембра, потписан Уговор о извођењу радова на уређењу ОШ’’Јован Шербановић’’ у  Крепољину  између представника локалне самoуправе и извођача радова, након пријављивања општине Жагубица на јавни позив за доделу средстава из буџетског фонда за унапређење енергетске ефикасности ради финансирања пројекта у области ефикасног коришћења енергије објављеним од стране Министарства рударства и енергетике у јулу ове године.

Према речима Предрага Ивковића, заменика председника општине, локална самоуправа се пријавила на јавни позив Министарства и пројекат је одобрен, а као што је и било предвиђено, пре краја године утаначен је и договор локалне самоуправе са извођачима радова који су испунили услове конкурса општине - уговор је потписан са извођачима: ''Јовић градње'' из Пожаревца и фирме ''Белац'' из Петровца. Укупна вредност радова је 19 100 000 динара, Министарство учествује са 67%, а општина  са преосталих 33%.

У наредној години изводиће се радови унутар школе,  као и радови на уређењу фасаде, тако да ће ова образовна установа попримити сасвим нови изглед, а оно што је много важније – биће побољшана безбедност и функционалност школе. Изводиће се следећи радови: комплетна замена столарије, реконструкција крова, реконструкција  сале, плафона сале, таванског простора и спољне фасаде.

Почетак извођења радова очекује се око Нове године, а рок за завршетак је 180 дана.

 

 

 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji